Tomaattikeiton kaveriksi tein tomaattimuffineja, tomaattiteemaa jatkaakseni :) Yksi piti maistaa jo heti uunistaoton jälkeen, ja maku oli varsin hyvä. Ainoa miinuspuoli oli se, että muffinit olivat aika ikävästi tarttuneet vuokiin kiinni. Toivottavasti ne hyvin jäähtyneinä irtoavat paremmin vuoistaan...

EDIT 20.4.- Muffinit irtosivat hyvin vuoista jääkaappikylminä. Ja makukin oli parantunut yön aikana! :)

1479257.jpg

Tomaattimuffinit, 8 kpl

2 kananmunaa

1 rkl sokeria

1 rkl oliiviöljyä

2 dl rasvatonta, maustamatonta jogurttia

8 kirsikkatomaattia

1 rkl pizzamaustetta

1 tl suolaa

1 dl juustoraastetta

1 tl leivinjauhetta

3 dl hiivaleipävehnäjauhoja

Pinnalle: juustoraastetta sekä halkaistuja kirsikkatomaatteja

Vatkaa munat ja sokeri kevyesti sekaisin, lisää öljy ja jogurtti. Pilko tomaatit ja lisää pizzamausteen kanssa seokseen. Lisää myös juustoraaste sekä suola. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää jauhot taikinaan. Annostele öljyttyihin muffinivuokiin, ripottele pinnalle juustoraastetta ja viimeistele kirsikkatomaatinpuolikkailla. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.