Viimepäivien mottoni ruoanlaitossa on ollut ehdottomasti kolmen H:n kombinaatio: Hyvää, halpaa ja helppoa! Hyväksi havaittua mottoa noudatin myös tämän vapaapäivän ruoanlaitossa. Kaikki ainekset löytyivät kotoa, joten nälän ja inspiraation iskettyä pääsin välittömästi valmistamaan tätä herkullista, yksinkertaisuudessaan niin hyvää, tomaattipastaa. :) Vielä kun olisi ollut parmesania pinnalle, mmm...

1491530.jpg

Tomaattipasta, 1 annos

100 g pastaa

5 kirsikkatomaattia

1 valkosipulin kynsi

tuoretta basilikaa

reilu loraus oliiviöljyä

mustapippuria, suolaa, Santa Marian Pasta rossa- mausteseosta

Halkaise kirsikkatomaatit, pieni basilikan lehdet ja pilko valkosipulin kynsi pieneksi silpuksi. Sekoita öljystä, mustapippurista, suolasta sekä pasta rossa- mausteseoksesta marinadi, johon lisäät tomaatin puolikkaat, basilikan lehdet ja valkosipulin. Anna marinoitua sen aikaa, kun pastavesi kiehuu ja pastat kypsyvät. Valuta kypsä pasta ja sekoita tomaattiseos joukkoon.