Hedelmät, broileri sekä sinihomejuusto ovat niin vastustamaton kolmikko, että niistä täytyi saada jotakin ruokaa. Muistelin nähneeni joskus Yhteishyvän ruokalehdessä ohjeen, jossa näitä aineksia käytettiin. Ruokamaailman ohjetta noudatin melkein tarkallaan, tehden tosin pienemmän annoksen.

Tämä ruoka oli niin hyvää, että ei meinaa vieläkään ymmärtää :D Tein kahden annoksen, jotta jää huomisellekin. Oikein on tässä pidätteleminen, etten hyökkää uunivuoan kimppuun ja kaappaa sieltä toistakin filettä syötäväksi! Suosittelen. Luksusta keskelle viikkoa, ihanaa :)

1598833.jpg

Sinihomejuusto-broileripihvit, 2:lle

2 broilerin maustamatonta fileepihviä

currya, suolaa, paprikajauhetta

50 g sinihomejuustoa

1 dl ruokakermaa (7%)

1 dl persikkatölkin lientä

3 säilykepersikanpuolikasta

1 kevätsipuli varsineen

Laita fileepihvit uunivuokaan ja ripottele niiden päälle reilusti currya sekä paprikajauhetta sekö hieman suolaa. Murenna sinihomejuusto ja sekoita se ruokakerman ja persikkatölkin liemen kanssa seokseksi. Kaada uunivuokaan fileepihvien päälle. Pilko persikanpuolikkaat ja kevätsipuli ja lisää ne fileiden päälle. Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.