Minulla on vielä kaksi isoa pussillista kuivattuja suppilovahveroita, joita on nyt pakko ruveta käyttämään ennen uutta satokautta, joka on täällä ennen kuin arvaammekaan :) Munakkaista suppilovahveromunakas on melkeinpä ainut, josta tykkään, joten sellaisen pyöräytin iltaruualle. Osan söin sellaisenaan, osan ruisleivän päällä. Nam :P

1710313.jpg

Suppilovahveromunakas

vajaa desi kuivattuja suppilovahveroita

1 pieni sipuli

suolaa, pippuria

4 munaa

4 rkl ruokakermaa

pinnalle tuoretta basilikaa

Liota suppilovahveroita hetken aikaa kylmässä vedessä. Pilko sillä aikaa sipuli pieneksi silpuksi. Purista sienistä ylimääräinen vesi pois ja paista niitä sekä sipulia hetken aikaa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa munat ja ruokakerma kevyesti sekaisin ja kaada massa sieniseoksen päälle pannulle. Liikuttele massaa muutaman kerran kohti pannun keskikohtaa, jonka jälkeen anna munakkaan kypsyä miedolla lämmöllä. Käännä, jos haluat kypsentää molemmilta puolilta. Viimeistele tuoreella basilikalla.