Sekä Julie että Sanna ovat tehneet tosi herkullisen näköiset italianpadat, joista sain minäkin innostuksen kokeilla tuon ruoan valmistamista itse. Minulle on aina maistunut myös kaupan pussiversio kyseisestä ruoasta, mutta nyt kun löysin kivan oloisen ohjeen italianpadalle, niin laitoin padan porisemaan :) Tuli kyllä herkullista!

Sannan ja Julien ohjeita yhdistellen ja muutamia omia muutoksia tehden valmistin padan.

1833027.jpg

Italianpata

2 sipulia

300 g broilerin fileesuikaleita (maustamattomia)

400 g yrtti-tomaattimurskaa

400 g tomaattimurskaa

1 prk tomaattipyrettä

1 kasvisliemikuutio

n. 3 dl vettä

200 g rakettispaghettia

1 pss herne-maissi-paprikaa

suolaa, sokeria, pizzamaustetta, basilikaa, chilijauhetta, mustapippuria

Kuullota sipulisilppua hetken aikaa pannussa ja lisää sitten broilersuikaleet. Ruskistele hetken aikaa. Lisää tomaattimurskat, tomaattipyre sekä mausteet. Kiehauta noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon vesi, rakettispaghetti ja liemikuutio. Hauduta, kunnes rakettispaghetit ovat kypsiä. Lisää joukkoon herne-maissi-paprika ja hauduta vielä hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.