Sekä Julie että Sanna ovat tehneet tosi herkullisen näköiset italianpadat, joista sain minäkin innostuksen kokeilla tuon ruoan valmistamista itse. Minulle on aina maistunut myös kaupan pussiversio kyseisestä ruoasta, mutta nyt kun löysin kivan oloisen ohjeen italianpadalle, niin laitoin padan porisemaan :) Tuli kyllä herkullista!
Sannan ja Julien ohjeita yhdistellen ja muutamia omia muutoksia tehden valmistin padan.
Italianpata
2 sipulia
300 g broilerin fileesuikaleita (maustamattomia)
400 g yrtti-tomaattimurskaa
400 g tomaattimurskaa
1 prk tomaattipyrettä
1 kasvisliemikuutio
n. 3 dl vettä
200 g rakettispaghettia
1 pss herne-maissi-paprikaa
suolaa, sokeria, pizzamaustetta, basilikaa, chilijauhetta, mustapippuria
Kuullota sipulisilppua hetken aikaa pannussa ja lisää sitten broilersuikaleet. Ruskistele hetken aikaa. Lisää tomaattimurskat, tomaattipyre sekä mausteet. Kiehauta noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon vesi, rakettispaghetti ja liemikuutio. Hauduta, kunnes rakettispaghetit ovat kypsiä. Lisää joukkoon herne-maissi-paprika ja hauduta vielä hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.