Nyt on urakka takana, rippijuhlien järjestäminen nimittäin! Päivä oli erittäin mukava ja tuttavaperhe oli enemmän kuin tyytyväinen tarjoiluihin ;)

Ruoaksi tein kasvissosekeiton porkkanasta, kukkakaalista, sipulista sekä paprikasta. Mausteina oli vain kasvisliemikuutiot, suola sekä mustapippurirouhe. Juuri ennen tarjoilua lorautin joukkoon hieman ruokakermaa. Kuvaa en keitosta ottanut. Keiton seuraksi oli kaupasta ostettua ruisleipää sekä minun tekemiä sämpylöitä. Lisäksi tein vielä pellillisen broileripiirakkaa. Juomana oli mehua sekä kivennäisvettä.

Kahvipöydässä tarjolla oli mansikkakakkua, aprikoosikakkua sekä amorin leivoksia. Lisäilen makeiden herkkujen ohjeita illemmalla tai huomenissa :)

1790748.jpg

Broileripiirakassa on pohjana Sunnuntain ruis-perunataikinaa (todella kätevä tuote!), ja täytteenä on purjoa, paprikaa sekä hunajamarinoituja broilerisuikaleita. Ruokakermasta, kananmunista, juustoraasteesta sekä mausteista tein hyydyttävän massan päälle. Tarkemman ohjeen kirjoitan, jos joku kaipaa :)

1790763.jpg

Mansikkakakku

1790761.jpg

Aprikoosikakku