Olen ollut muutaman päivän pienessä kuumeessa ja tänään päätin jättää luennon sekä iltapippalot väliin ja levätä :) Koitan parannella itseäni nyt kunnolla, ettei kuume nouse taas uudestaan... "Vapaapäivähän" antoi sitten mahdollisuuden kokkailla. Mieleni teki jotain pehmoista ja lempeää syötävää. Kauppaan en jaksanut lähteä, mutta onneksi pakastimesta löytyi tämän päivän ruoan pääaines- broilerisuikaleet. Tein broilerimakaronilaatikkoa, joka maistui kyllä tosi hyvältä porkkana-punajuuri-omenaraasteen, sekä tietenkin ketsupin, kera :)

1916901.jpg

Broilerimakaronilaatikko, n. 3 annosta

4 dl tummia makaroneja

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

400 g marinoituja broilerinsuikaleita (marinadina tällä kertaa hunaja-pippuri)

aromisuolaa, currya, mustapippuria, grillausmaustetta, Santa Marian chicken&steak- maustetta myllystä

125 g pakastevihanneksia

2 kananmunaa

3 dl maitoa

1 dl juustoraastetta

Laita makaronit kypsymään kiehuvaan veteen. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipulisilppua pannulla ja lisää broilerinsuikaleet pannulle kypsymään. Mausta ja nosta kypsä seos jäähtymään. Sekoita broileriseos kypsiin ja valutettuihin makaroneihin, lisää joukkoon myös pakastevihannekset. Sekoita kananmunat ja maito keskenään. Laita broileri-makaroniseos uunivuokaan ja kaada munamaito siihen päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista laatikkoa 200 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

1916916.jpg