Kantarellisaaliista tein tänään kastiketta, joka maistui aivan ihanalta keitettyjen perunoiden kera. Yksinkertaista, mutta niin hyvää ruokaa! Kuvassa tosin näkyy pääosassa peruna, mutta ei anneta sen häiritä ;D

1910019.jpg

Kantarellikastike

tuoreita kantarelleja

sipulia

ruokakermaa

suolaa, mustapippuria, valkopippuria ja grillausmaustetta

Pilko kantarellit ja silppua sipuli. Kuunnolta sipulia hetken aikaa margariinissa pannulla. Lisää sitten sienet ja anna niiden paistua kovalla lämmöllä niin, että neste on haihtunut ja sienet ovat pehmeitä. Lisää ruokakerma sekä mausteet. Hauduttele vielä hetken aikaa.

Kiitos Katelle ja Vilijaanalle ihanasta blogimerkistä! :)

1899797.jpg

Tämä merkki on kiertänyt jo monta blogia, joten Katen ja Vilijaanan lisäksi jaan tämän merkin kaikille ihanille bloggaajille, jotka seuraavat blogiani!