Harjoittelu on nyt taaksejäänyttä elämää- rankka, mutta erittäin opettavainen jakso elämässä :) Mennyt viikko oli yhtä hulinaa ja viime yönä kun vihdoin ja viimein pääsin kotiin nukkumaan univelkoja pois, päätin, että nyt on pakko hellittää otetta ja rentoutua. Niinpä tämä päivä lähti  ihanasti käyntiin pitkien yöunien jälkeen ja jatkui kahvitellen ja joulukortteja askarrellen. Tänään ei ole tarvinnut uhrata ajatuksia kouluhommille tai muille velvollisuuksille.

Minulle ruoka on todella tärkeä asia. Ruoan tekeminen rentouttaa ja valmiin ruuan nauttiminen on aina yhtä ihana elämys. Rankan jakson jälkeen on ihana palkita itsensä hyvällä ruualla, tänään se tapahtui hampparilla ja ranskalaisilla! Kaupassa en laskenut senttejä, vaan keräsin koriin sitä, mitä eniten teki mieli :D Koriin löysi tiensä mm. loimulohipala, josta muodostui hampurilaiseni pääaines. Loimulohiburger, olkaa hyvät! ;)

2065068.jpg

Paahdetun porkkana-grahamsämpylän välissä on ketsuppia, jäävuorisalaattia, loimulohta, sipulia, kevyttä hampurilaiskastiketta, tomaattia sekä suolakurkkua. Hampurilaisateriaan kuului myös rapeat ranskalaiset sekä iso lasi jääkylmää coca cola lightia :D

2065081.jpg