Sekä Vilijaana että Kate haastoivat minut tekemään karkkimeemin. Ja siitäkös minä innostuin :D Täytyy heti ensalkuun mainita, että minä rakastan karkkeja- irtokarkit ja suklaat ovat kyllä niin parhautta! Vähintään kerran viikossa on saatava iiiiso pussillinen lemppari karkkeja. Syön irtokarkkeja niin iloon kuin suruun. Tämä meemi on omistettu pikkusiskolleni, hän niin kovasti odotti tätä postausta ;) <3

2128173.jpg

Avaruusoliot, ei mitään niin ihanaa löydykään... :D Aivan superhyviä karkkeja, hedelmää ja salmiakkia samassa paketissa. Näitä on meillä päin eräässä karkkikauppaketjussa myynnissä, mutta tietääkseni myös esimerkiksi makuuneissa.

452015-007871x_180x125.jpg

Suklaalakritsirae, Pandan herkkupallerot. Nämä ovat ihania... (kuva: Candyking)

250501-006752x_180x125.jpg

Vaniljafudge. Täyteläistä ja täyttävää, nam. (kuva: Candyking)

ahaa_tuotteet.png

Pandan Ahaa- suklaa on aivan ihanaa. (kuva: Panda)

tuote kuva

Salmix- salmiakki. Salmiakki ja suklaa ovat kyllä niitä, joita eniten päätyy omaan karkkipussiini. (kuva: Karkkimix)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Ja sitten ilmoitusasiaa. Olen jo syksyn mittaan monesti valitellut väsymystä ja stressiä. Tällä hetkellä puhti on kyllä todella poissa, en ole edes huomiseen tenttiin saanut luettua sivuakaan. Yksinkertaisesti seinä on tullut vastaan ja nyt on vain odotettava huomenillalla alkavaa lomaa ja otettava loma levon kannalta. Pakkaan matkalaukun täyteen tavaraa ja lähden perjantaiaamuna kotikotiin lomailemaan kuukaudeksi. Se, että vietän koko loman pois opiskelukaupungista ja arkiympyröistä auttaa rentoutumaan. Aion nauttia omasta kodista, perheen ja ystävien seurasta, urheilusta ja yksinkertaisesti joutenolosta.

Joulu tulla jollottaa... Ruokarintamalla alkaa jouluruokien valmistelu, arkena syömme ihan perusruokaa, joko minun tai äidin valmistamana. Pääsenpä väkertämään cocktailpalojakin viikonloppuna, kun tiedossa on cocktailpartyt ;) En osaa sanoa, kuinka kauan taukoa tulee pidettyä, ehkä palaan ennen joulua, ehkä en. Itsenäisyyspäivänä tarjolla olleet herkut ja niiden ohjeet pyrin postaamaan pikapuolin.

Jo hiljenee vuoden askareet

ja aherrus syksyn työn.

Ota sydämees hetket talviset

ja rauha jouluyön.

Runon sanojen myötä toivotan kaikille aivan ihanaa joulunodotusta ja tunnelmallisia hetkiä koko joulukuulle! Palaillaan asiaan kun siltä tuntuu.