Ihana viettää pitkästä aikaa iltaa yksikseen. Tykkään tällaisena vapaana viikonloppuiltana laittaa jotain hyvää iltapalaa, tehdä jotain sellaista, mikä poikkeaa arjesta. En millään meinannut keksiä maukasta iltapalaa, niin laitoin äiskälle viestin ja kysyin neuvoa :D Äiti kehotti  tekemään lämppäreitä, joihin tulee grillattua broileria, ananasta, aurajuustoa ja kuorrute juustoraaste-kananmunaseoksesta. Käväisin kaupassa ostamassa nuo ainekset ja tein iltapalaksi herkkulämppäreitä. Broilerin, ananaksen ja aurajuuston- liitto ei koskaan petä. Ihana vapaailta jatkuu television ääressä maha täpösentäynnä ;)

Aurajuuston tilalle sopii toki jokin muukin sinihomejuusto. Minä vain käytän sinihomejuustosta aina nimitystä aurajuusto, koska vain se on minulle ainoa oikea sinihomejuusto :D

Täysjyväpaahtoleivän päällä on grillattua broileria, hyvin valutettua ananasmurskaa sekä murennettua aurajuustoa. Kuorrutteessa on juustoraastetta ja kananmunaa. Kahden leivän kuorruttamiseen käytin yhden kananmunan ja 1 dl:n juustoraastetta. Kokoamisen jälkeen leipiä pidetään 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.