Viikonlopunvietto on lähtenyt käyntiin varsin mukavissa merkeissä, kevään lämpötilaennätyksetkin rikottiin tänään! Vietettiin erinomaisen kiva päivä ulkoilmassa ja illalla laitoimme kämpillä ruoaksi tomaatti-rucolapastaa. Sisko söi tällaista pastaa oleillessaan kesällä etelän auringon alla. Niinpä tämä herkullinen pasta toi hänelle mukavia muistoja mieleen ja minulle erittäin mieluisen makuelämyksen :)
Postattavaa tulee viikonlopun ajalta varmasti lisää, jatkamme siis huomenna...
Tomaatti-rucolapasta
pastaa
rucolaa
kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria, Santa Marian Pasta rossa-maustetta
parmesania
Keitä pasta kypsäksi ja valuta se. Laita valutettu pasta takaisin kattilaan ja siirrä kattila liedelle. Lisää pastan joukkoon huuhdeltu rucola, halkaistut kirsikkatomaatit, reilusti oliiviöljyä sekä mausteet. Kuumenna pastaseos ja tarjoile parmesanin kanssa.