Viikonlopunvietto on lähtenyt käyntiin varsin mukavissa merkeissä, kevään lämpötilaennätyksetkin rikottiin tänään! Vietettiin erinomaisen kiva päivä ulkoilmassa ja illalla laitoimme kämpillä ruoaksi tomaatti-rucolapastaa. Sisko söi tällaista pastaa oleillessaan kesällä etelän auringon alla. Niinpä tämä herkullinen pasta toi hänelle mukavia muistoja mieleen ja minulle erittäin mieluisen makuelämyksen :)

Postattavaa tulee viikonlopun ajalta varmasti lisää, jatkamme siis huomenna...

1238784100_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tomaatti-rucolapasta

pastaa

rucolaa

kirsikkatomaatteja

oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, Santa Marian Pasta rossa-maustetta

parmesania

Keitä pasta kypsäksi ja valuta se. Laita valutettu pasta takaisin kattilaan ja siirrä kattila liedelle. Lisää pastan joukkoon huuhdeltu rucola, halkaistut kirsikkatomaatit, reilusti oliiviöljyä sekä mausteet. Kuumenna pastaseos ja tarjoile parmesanin kanssa.