Lukuvuosi alkaa olla lopuillaan, huomenna alkaa viimeinen kouluviikko ja samalla minun viimeinen viikkoni opiskelupaikkakunnalla. Ensiviikko tuo mukanaan kiireitä niin koulutöiden parissa kuin asunnon siivoamisessa ja tavaroiden pakkaamisessa. Sen lisäksi ystäväni tulevat vierailulle luokseni ja viikonloppuna vietetään päivä serkkujen kesken rentoutuen.

Nyt on aika laittaa hetkeksi pillit pussiin ja sanoa heipat. Ruokaa minun ei tule enää kotona laitettua, joten blogattavaa ei tule. Rankan vuoden päätteeksi lähden isäni kanssa Pohjois-Suomeen vaeltamaan toukokuun lopussa, joten ohjelmaa tulee riittämään tulevien viikkojen varrelle. Kiva niin, tekee hyvää irrottautua hetkeksi hektisestä elämäntyylistä kivan tekemisen parissa :)

Kesä tulee olemaan hyvin erilainen kuin eloni täällä yksiössä. Ruokaa toki teen ja teemme koko perheen voimin, mutta en osaa luvata, milloin palailen blogin pariin ruokaohjeiden kera, mutta toivottavasti blogattavaa tulee pian ja pääsen jatkamaan tätä kivaa harrastusta :)

Toivottavasti te lukijat jaksatte odotella paluutani. Ihania kevät- ja kesäpäiviä kaikille!

1241982161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä ihanan aurinkoinen kuva on otettu Krulla´s-kahvilan terassilta. Nautimme isän kanssa siellä kakkupalan ja espressot. Ihanat vapaapäivät sain viettää isän seurassa. Täytyy oikein mainita ruokapaikka Mange sud, jossa kävimme illallisella. En ole eläessäni syönyt niin ihanaa ruokaa! Olimme molemmat todella vaikuttuneita kaikista valitsemistamme ruokalajeista ja niihin sopivista viineistä, kertakaikkisen ihana ravintola ihanassa vanhassa kivitalossa. Suosittelen!