Noniin, nyt alkaa matkaväsymys olla voitettu ja opiskelu on lähtenyt täydellä tohinalla käyntiin. Niinhän siinä käy, että matkaväsymys vaihtuu opiskeluväsymykseen... Takana on kaksi tenttiä ja viikko on täyttynyt kirjastossa istumisesta ja monista virkistävistä kahvikupillisista ;) Puhtia päiviin on antanut ihana linssikeitto, jota tein kattilallisen jo sunnuntaina. Päivitykset laahavaat siis pahemman kerran. 

Nyt on viikko opiskelutaukoa, joten lähden tästä kotikonnuille viettämään mukavia aikoja. Rentoutumisen lisäksi tiedossa on tietokoneella istumista koulutehtävien parissa sekä melkein päivittäin täytyy myös pitää nenä kiinni tenttikirjassa... Suunnitelmissa on myös leipomishetkiä siskon kanssa- herkkuja odotellessa :)

Tällä kertaa en mittaillut aineksia ollenkaan, vaan heitin kattilaan sitä sun tätä. Linssikeitossa on punaisia ja vihreitä linssejä, sipulia, valkosipulia, tomaattipyrettä, vettä, kasvisliemikuutio, hunajaa, juustokuminaa, mustapippuria ja chilijauhetta. Keitin soppaa reilun puoli tuntia.