Ihanaa, ihanaa! Ette arvaakaan, kuinka nautin tästä lauantai-illasta, kun saan viikkojen tauon jälkeen viettää viikonloppuiltaa itsekseni kämpillä. Tämä on sitä omaa aikaa ja luksusta, mitä jokainen aina silloin tällöin tarvitsee. Eilinen ilta ja koko tämä päivä meni opintojen parissa, joten kotiin päästyäni päätin ottaa rennosti, tehdä jotakin hyvää ruokaa kaapista löytyvistä aineksista, juoda lasillisen punaviiniä ja olla vaan, nauttia elämästä... Kiireestä ja väsystä huolimatta olen tosi onnellinen ja iloinen kaikista pienistä ja suurista asioista elämässäni. :) Tässäpä tämän illan salaattini! Salaatin juju piilee kuullotetuissa kasviksissa.

Salaatti sekalaisista antimista

pastaa

aurinkokuivattujentomaattien öljyä

punasipulia

porkkanoita

valkosipulia

timjamia, suolaa, pippurisekoitusta

oliiveja

aurinkokuivattujatomaatteja

sinihomejuustoa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja siirrä jäähtymään. Kuori sipulit ja porkkanat. Leikkaa punasipuli renkaiksi ja valkosipulit haluamasi kokoisiksi paloiksi. Leikkaa porkkanasta lastuja kuorimaveitsen avulla. Lämmitä aurinkokuivattujentomaattien öljyä pannulla ja laita sipulit ja porkkanat pannulle kuullottumaan. Kuullota niitä sen aikaa, että ne ovat läpikuultavia, mutta kuitenkin rapsakoita. Mausta kasvikset suolalla, timjamilla ja pippurisekoituksella. Siirrä seos jäähtymään. Pilko oliivit ja aurinkokuivatuttomaatit ja murenna sinihomejuusto. Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ja tarjoile tuoreen leivän ja kenties tomaattilohkojen kera.

Mukavaa ja rentoa lauantai-iltaa kaikille!