Heippa taas!

Vaput on nyt juhlittu, hyvin rauhallisissa merkeissä omalta osaltani. Ruokapuoli oli vappuna varsin yksinkertainen. Aattona söin kaverini kanssa nakkeja, perunasalaattia, patonkia & juustoja, hedelmiä sekä sipsejä ja karkkia. Tulipa sitä yksi munkkikin syötyä ja lasillinen simaa maistui myös. Vappupäivänä grillailtiin perheen kanssa ihan vaan makkaroita ja lisäksi oli uusia perunoita ja erilaisia salaatteja. Ei siis mitään ihmeellistä, kuvaamisen arvoista :D Herkuteltu on paljon, joten nyt voi taas muutaman päivän pitää tiukempaa linjaa.

Täksi viikonlopuksi jäin yksin talonvahdiksi ja pääsen kokkailemaan kaikenlaista kivaa. Tänään on ihanan aurinkoista ja vietän päiväni lueskellen lehtiä takapihan terassilla. Ruoaksi söin eilisen jämiä, mutta välipalaksi halusin jotain raikasta. Vanhempieni pakkasesta löytyi vielä mansikoita, joten mansikkapirtelöähän niistä syntyi. Ja pääsinpähän käyttämään blenderiäni ;) Olipas hyvää, kevyttä ja raikasta! Illalla ajattelin tehdä jotain ruokaisaa salaattia, enää en suostu syömään jääkaapissa maleksivia grillailujen jämiä... :)

1518604.jpg

Tässä pirtelössä on pakastemansikoita, banaania, rasvatonta vaniljajogurttia, maitoa sekä kaurahiutaleita.

1518618.jpg

Kävin vappupäivänä pitkällä kävelylenkillä, nautin siitä, että pitkästä aikaa pääsi luonnonhelmaan :) Kamera oli mukanani ja räpsin muutamia kuvia. Yllätyksekseni eräässä rinteessä kasvoi tällaisia, punertavia sinivuokkoja. Ihan uusi tuttavuus minulle :)