Täksi illaksi laitoin itselleni pastaruoan, jonka pääaineksena olivat sienet. Tämä pasta valmistui käden käänteessä ja on ainakin minun makuun erinomaisen maukasta, parasta tekemääni pastaa aikoihin! Jos malttaa olla ahnehtimatta, niin tästä saa ruoan kahdelle syöjälle. Minähän en malttanut, vaan söin koko annoksen itse. Nyt en kykene muuhun kuin kellahtamaan sängylle ja vaivun varmaan samantien unten maille ;D Mutta kyllä perjantai-iltana pitää herkutella!

Tämän myötä toivottelen kaikille erinomaista viikonloppua ja tulevaa viikkoa! Minä vietän nyt muutamia vapaapäiviä rankan työrupeaman jälkeen. Huomenna tanssimme serkkuni häitä ja näen samalla perhettäni pitkästä aikaa <3 Sunnuntaina matkaan Mummin kanssa mökille viettämään rentouttavia vapaita. Palailen ensiviikon lopulla blogini pariin. Pieni tauko tuo varmasti uutta intoa ja ennen kaikkea uusia ideoita ruoanlaittoon. Nauttikaa alkavista helteistä!

1722423.jpg

Suppilovahveropasta, 1-2 annosta

1 dl kuivattuja suppilovahveroita

1 sipuli

loraus ruokakermaa

10 kirsikkatomaattia

reilusti juustoraastetta

suolaa, pippuria

täysjyväspaghettia

Pistä suppilovahverot turpoamaan kylmään veteen. Laita pastavesi jo tässä vaiheessa kiehumaan. Pilko sipuli pieneksi hakkelukseksi. Kuullota sipulisilppua öljyn ja margariinin seoksessa. Lisää sienet, joista ylimääräinen vesi on puristettu pois. Pyörittele niitä pannulla hetken aikaa sipulisilpun kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ruokakerma ja anna hautua miedolla lämmöllä. Lisää loppuvaiheessa halkaistut kirsikkatomaatit, valutettu, kypsä pasta sekä juustoraaste. Sekoittele sen aikaa, että juustoraaste sulaa. NAUTI!