Kasvisruokien suhteen on joskus itsellä ideat vähissä, mutta onneksi avuksi löytyy useita ihania ruokablogeja vinkkejä antamaan. Tälläkin kertaa resepti löytyi Kasvisruokaa- blogista, tofupihvien resepti nimittäin.

Jääkaapissa olleen tofupaketin parasta ennen- päiväys läheni, joten tuli hyvä tilaisuus tehdä siitä pihvejä. Ja tuli kyllä kertakaikkisen ihania tofupihvejä, yksi oli maistettava heti paiston jälkeen. Itse tykkään tofun mausta, mutta ne, jotka eivät siitä niin välitä, tykkäävät varmasti tällä ohjeella tehdyistä tofupihveistä :D Tofu ei nimittäin maistunut näistä yhtään läpi, mausteita vaan reilulla kädellä sekaan!

HUOMIO! Lisäsin tuon kirjaintunnisteen tuohon kommentointiin ennaltaehkäisevästi roskakommentteja vastaan. Toivottavasti se ei estä teidän kommentointia :)

1601562.jpg

Tofupihvit, 6 kappaletta

1 pkt (270g) maustamatonta kiinteää tofua
1 dl vehnäjauhoja
1 pieni sipuli
suolaa, paprikamaustetta, rouhittua mustapippuria, chilijauhetta

Pilko tofu pieniksi paloiksi. Silppua sipuli. Sekoita tofu, sipuli ja mausteet kulhossa ja sekoita tasaiseksi joko käsin, sauvasekoittimella tai tehosekoittimella (minä surautin suvasekoittimella ihan sileäksi). Lisää jauhot ja sekoita huolellisesti. Muotoile 6 pihviksi ja paista mukavan ruskeiksi öljytilkassa paistinpannulla.