Tähän ihanaan kesäruokaan otin ohjeen RuokaPirkka- lehdestä. Tämä ruoka oli erittäin yksinkertainen valmistaa, mutta samalla todella hyvän makuinen :) Lehti lupaa, että aineksilla tulee kolme annosta, mutta minusta tuosta riittäisi jopa neljälle...
Kirjolohi-perunanyytit, 3 annosta
1 rs (300 g) kirjolohisuikaleita
500 g uusia perunoita keitettynä
2 isoa tomaattia
2-3 nippusipulia varsineen
1 rkl kapriksia
ripaus suolaa & mustapippuria, tilliä
Viipaloi perunat ja tomaatit. Levitä viipaleet limittäin kolmelle voidellulle foliopalalle. Ripottele perunoiden ja tomaattien päälle hienonnettua sipulia ja sipulin varsia sekä kapriksia. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Jaa lohisuikaleet nyyttien päälle ja ripottele pnnalle runsaasti hienonnettua tilliä. Sulje nyytit hyvin ja kypsennä grillissä noin 10 minuuttia tai uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.