Ostin muutama päivä sitten parsakaalin, jota voisin syödä vaikka joka päivä- raakana tai kypsennettynä. Tänään höyrytin parsakaalinnuppuja ja maustoin niillä ja muutamilla muilla lisukkeilla iltapalamunakkaan. Maukasta sanon mä ;)
Aurinkoista viikonloppua kaikille! Minä lähden mummini luokse ja olen siitä niin kovin onnellinen <3
Parsakaalimunakas, 1-2 annosta
3 munaa
3 rkl maitoa
ripaus suolaa
margariinia paistamiseen
muutama höyrytetty parsakaalinnuppu
fetajuustoa
oliiveja
tuoretta basilikaa
rouhittua mustapippuria
Sekoita kulhossa munat, maito sekä suola. Kuumenna rasva paistinpannussa vaaleanruskeaksi. Lisää munakasseos. Kerää paistamisen aikana munakasmassa rauhallisesti lastalla muutamilla vedoilla reunoilta keskelle, jotta munakas hyytyisi tasaisesti. Lisää päälle höyrytetyt parsakaalinnuput, fetakuutiot, pilkotut oliivit sekä silputtu basilika. Kuumenna. Valuta munakas lautaselle ja rouhi pinnalle mustapippuria. Tarjoa esim. ruisleivän kera.